Becca zvezde stigle kod nas

Australijski brend Becca konačno stiže i u Srbiju, u Sephora prodavnice. Od 13. aprila imaćemo priliku da vidimo šta nam je sve dostupno, a pre toga ne bi bilo loše da vas upozam sa onim što je najpopularnije.

Ovaj brend svoje proizvode bazira na svetlosti, njenoj lepoti, prelamanju na našem licu i svemu što ona može postići. Stoga nije čudno otkud u asortimanu toliko hajlajtera i sjajnih stvari.
Definitivno najpopularniji i najprodavaniji Becca proizvod je takozvani Shimmering Skin Perfector hajlajter u nijansi Opal.

I pored mnoštva drugih hajlajtera koje posedujem morala sam i njega da probam, a odlična stvar je to što je dostupan u mini varijanti, odličnoj kako za put, tako i za nas kojima to nije jedini proizvod iste vrste, i naravno, za isprobavanje.
U pitanju je mini set Glow on the go, koji sadrži kameni i tečni hajlajter.
U čemu su drugačiji od drugih?

Becca Shimmering Skin Perfector presovani hajlajter – nijansa Opal

Biću konkretna na samom početku – sve što ste čuli je tačno. A verujem da ste čuli samo pozitivne kritike. Ovaj proizvod predstavlja neku vrstu merila za sve hajlajtere i većina koje gledamo i kupujemo mogla bi se porediti i ocenjivati u odnosu na njega.
Tekstura mu je gotovo savršena, predivno samlevena i kompaktna, ne trusi se, a daje izuzetnu boju i sjaj zbog svoje neverovatne pigmentacije. Kremasta tekstura je takođe zaslužna za to. Ali puderasto-kremasta, kako bih ja to rekla – taman koliko je potrebno.
Zbog svega toga predstavlja odličan posvetljivač za dan i neku ležerniju varijantu šminke, za zdrav sjaj i izgled lica, ali zato je u nešto većoj količini i uz drugačije nanošenje idealan za većernje izlaske i glamurozno sjackanje.
Ostavlja prostor za eksperimentisanje. Boja je divna i topla šampanj bež, sa zlatastim odsjajem, neki bi rekli i malo breskvasta, ali ja nisam primetila. 
Možda bi ga mnogi uporedili sa Marry Lou Manizerom od The Balma, ali mislim da je prvenstveno boja ta koja ih razdvaja, a onda i teksura.

Ova nijansa je prilično univerzalna i odgovara svakom tenu, od mog izuzetno svetlog pa do tamnih puti jer na njima izgleda zlatno i prirodno, a ne belo, kao što je slučaj sa mnogim hajlajterima.

Jako lako se blenda i jednom rečju – otvara mnogo mogućnosti i kreativnih ideja. Odličan je i kao senka za oči.

Cena velikog pakovanja biće negde oko 5.000 dinara. 

Becca Shimmering Skin Perfector Spotlight tečni hajlajter – nijansa Opal

Ovo je jedna stvar koja se kod mene našla, eto tako, slučajno. Želeći da probam kameni hajlajter morala sam da kupim i nju jer je i ona deo seta. Nisam očekivala mnogo, posebno zato što nisam baš vična sa tečnim hajlajterima, a oni su uglavnom i previše sjajni i sve to plus ja – nikad ne ispadne baš onako kako sam zamislila. 

No, ovo je nešto sasvim drugačije. Radi se o tako sitnim, presitnim sjajnim česticama koje u ovom tečnom stanju daju pravi efekat hajlajta, odnosno posvetle određene delove dovoljno, a ne previše.

Razlikuje se od apsolutno svih tečnih hajlajtera koje sam probala najpre po tome što kada se osuši na licu ne izgleda kao peel of maska i kao da možete da ga oljuštite i po tome što se kada ga nanesete fino stapa sa vašim tenom i ne može se po njemu zaključiti kako ste ga nanosili, ne ostaju otisci četke, prstiju i slično. Bukvalno kao da je deo vašeg prirodnog sjaja ili kao da je pomešan sa podlogom.


Na fotografiji možete videti koliko je tekstura homogenija – levo od kamenog hajlajtera – desno i to ga čini idealnim za prirodniji izgled i blistav ten. Nijansa je veoma slična, zapravo ista, ali ipak kod tečne formulacije je jačina boje nešto svetlija.
Ukoliko želite da posvetlite deo ispod oka, da malo prikrijete podočnjake, on vam takođe može malo pomoći, kao blagi iluminator. Prilično je gust, ali se lako razmazuje.
Na mene najveći utisak ostavlja činjenica što je na licu izuzetno lagan a postojan.

Oba hajlajtera stvorena su za igru sa svetlošću i vaše eksperimente, budući da su nadogradivi i da, kao što sam već napisala, možete postići i dnevni i glamurozni izgled, zato sa njima pustite mašti na volju i upoznajte svoje lice, šta mu prija i šta na njemu treba istaći.
Tačnu cenu tečnog hajlajtera u standardnom pakovanju ne znam, ali znam da je ovaj mini set svuda u svetu oko 20 evra i dolara, pa se nadam da će i kod nas biti.
Kako vam se čine, hoćete li probati nešto od Becce? Koji proizvod ovog brenda preporučujete?
Pozdrav,
S.
Tags: No tags
0

4 Responses

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *