Nuxe Pop art kolekcija i poklon za vas, i to onaj koji vama treba 🎀

Ukoliko se sećate, ovaj čuveni balzam već sam pominjala, sa prvim utiscima o njemu, a od tada je prošlo neko vreme i javilo se dosta vas sa različitim mišljenjima, pa mislim da je sasvim prigodno da i to stavim “na papir”. 
 
A pored toga vreme je i da predstavim limitiranu, prazničnu kolekciju ovih balzama, i da vas na kraju obradujem njima, kako biste i sami procenili kakvi su.

Nije loše, zar ne?

 

 

A kako proizvođač kaže:

Rêve de Miel Ultra-hranljivi balzam za usne čist je medeni delikates i najbolji saveznik za predivne usne zahvaljujući svojim darežljivim aktivnim sastojcima: Ultra-slasna medena tekstura pruža jedinstven osećaj i božansko medeni ukus kada ga nanesete na usne, uz osvežavajuće neodoljive mirise eteričnih ulja grejpa i limuna koja unose razigranu i slasnu mirisnu notu medenoj bazi.

 
 

Moj prvi i glavni utisak je bio da se balzam ne razmazuje “olako”, što mi se dopada jer je gust, većina prelaganih stvarčica samo prekrije usne, eventualno ih malo nasjaji, a efekat hidratacije izostane, dok se ove guste stvari lepo uglačaju u kožu i deluju dublje.

Ovde mi se nije dopalo što zbog gustine proizvod nije potpuno nevidljiv i pomalo je mat, ali to ide u prilog gore navedenim karakteristikama.

Ne volim ni da previše hvalim niti kudim bestselere i smatram da to mesto, uprkos dobrom marketingu i svemu vezanom za  njega, ipak ne zauzimaju slučajno. Posebno ovaj – 65 godina. Plus na to dodajmo činjenicu da se na svakih 28 sekundi u svetu proda po jedna ova bočica.

 

U međuvremenu došla je zima i usne su brzo krenule da se suše i to mnogo više nego ranije. E, u tim ključnim momentima ovaj balzam ih je stvarno spasao. Važno je i držati ga na mestu sa normalnom temperaturom, onda mu tekstura bude baš odgovarajuća. Meni je isprva stajao na hladnom i zato je bio primetno čvršći.

 
Za sve ljubitelje stik balzama, među koje i sama spadam, tu je i ta varijanta, a možete je pogledati u prethodnom tekstu ovde. To je zapravo jedina mana na koju nailazite, iz higijenskih razloga, jer je nezgdono čapkati prljavim rukama po teglici dok ste negde u pokretu. Ali pošto dobro hidrira, dovoljno mi je i korišćenje samo kod kuće, svega par puta dnevno-


Svakako smatram da svako treba da ga proba, jer je mala verovatnoća da vam neće pomoći. Osim usana, preporučujem ga i za negu zanoktica i drugih suvih delova tela – laktova, nosa tokom prehlade i slično. 🙂
Prirodan i neškodljiv, a u izdašnoj količini, ni sama ne znam koliko dugo mi traje.

A sada…
 
NUXE POP ART KOLEKCIJA

 

 
 
U ovoj kolekciji nalaze se tri boje i svaka opisuje nešto.


ROCK LJUBIČASTA – Tamnoljubičasta pozadina s vragolastim osmehom za usne koje blistaju rock-chick šarmom, znakom samosvesnog karaktera.

 

GLAM RUŽIČASTASa sofisticiranom pozadinom boje fuksije, ove slatke usne pružaju nežne poljupce.NATURAL ZELENA – Lepe bez truda na tirkiznoj pozadini, ove usne prirodnog izgleda šapuću nežne reči.A koja boja ste vi?


Napišite u komentaru koja boja ste vi, zajedno sa podacima o svojim profilima na drugim mrežama – ukoliko me pratite i na njima, (za)pratite blog i učestvujte u NAGRADNOJ IGRI u kojoj ću podeliti po jedan balzam od svake boje!


Nagradna igra traje i na Instagram profilu, kao i na Facebook stranici bloga, pa učešćem na što više mreža povećavate i šansu za dobitak. Igramo se do 17. decembra 2017. Nagrada važi za sve koji je mogu preuzeti na teritoriji Srbije. SREĆNO!

 

Ujedno očekujem i vaše utiske i iskustva sa ovim mališom.

Pozdrav,
S.

 

Tags: No tags
1

39 Responses

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *