Hidrirati kožu samo tuširanjem? Eveline proizvod koji meni treba 🎀

 

 

 

Nisam neki miljenik raznoraznih kupalica, gelova i tome slično, i da bi me kupili moraju baš da se iskažu. Za mene je sapun ipak sapun. Sa druge strane pilinge obožavam, kao i sve što hidrira, ulja, kreme, losione… E, a ovo je nešto između svega toga. Nije prvi put da me ovaj brend iznenadi, jer za nisku cenu dobijem wow efekat. U pitanju je poljski proizvođač Eveline, prilično poznat u svetu i kod nas, po nekim legendarnim proizvodima.
 
Ovde predstavljam proizvod koji me je stvarno kupio i uopšte me ne čudi što je osvojio Cosmopolitan beauty award, što je na njemu i označeno.
Radi se o Eveline 2u1 losionu za telo i pilingu za tuširanje.
 
 
A šta to zapravo znači?
 
Iz kompanije proizvod prestavljaju kao hranljivi losion+piling za negu tela pod tušem. Njegov zadatak je da uklanjajući mrtve ćelije epiderma nežno očisti kožu, a potom izgladi i hrani.
Namenjen je normalnoj i suvoj koži – dakle, manje ili više svima, jer retko ko ima masnu kožu tela. A ako i ima, neka se ne buni. 🙂
 
Ova stvarčica hidrira i regeneriše jer se sastoji iz kombinacije tri prirodna ulja, sedam biljnih ekstrakta, hidrantnih supstanci i vitamina.
Kožu čini elastičnom i prijatnom na dodir, što apsolutno potvrđujem.
Nakon tuširanja ovim koža je glatka i nežna, ali “suva”, jer je niste ničim namazali, pa će vam možda u prvi mah delovati čudno, ali nakon nekog vremena ćete shvatiti na šta se misli i primetiti da vam se osećaj prosto dopada. 
 
Ostali aktivni sastojci su: ekstrakt limuna, ekstrakt meda, ekstrakt vanile, urea, hijaluronska kiselina, shea butter, šipak, ekstrakt sladića, sojino ulje, ulje slatkog badema i vitamin E.
 

Ja kao veliki miljenik ši putera odmah poklanjam poverenje proizvodima koji ga sadrže. A bogami i argan sve više volim. Miris vanile volim zavisno od proizvoda i intenziteta, a ovaj mi neverovatno prija, jer nije prejak i prilično opuštajuće deluje. A tu su i druga ulja i vitamin E pa mi je jasno otkud tako pozitivni rezultati.

 
Sam proizvod je prilično gust i kremast i sadrži sitna, sitna zrnca. Dakle, nije u pitanju neki jak mehanički piling. Treba ga koristiti tako što ga utrljamo u kožu, a poželjno je i da sačekamo dva, tri minuta pre ispiranja.
 

Ja bih rekla da se brzo troši i da mu je to jedina mana, ali pošto sam baš oduševljena i dosta intenzivno ga koristim, ne znam jesam li merodavna. Činjenica je, ipak, da se brže troši nego klasične kupalice koje pene.

 

 

Još nekoliko važnih stvari u vezi sa ovim proizvodom:

 

Jedan od retkih koji me je oduševio na prvo korišćenje.
Tkođe jedan od retkih koje sam baš đački testirala i, kako piše da nije potrebno mazanje proizvoda za hidrataciju nakon tuširanja njime, nedelju dana sam tako i postupala.
I rezultat je bio dobar, odnosno pokazalo se da je tek posle nedelju dana potrebno dodatno hidrirati kožu, jer se tada već primetilo da počinje malo da se suši.
Ovo, naravno, ne važi za sve, jer najviše zavisi od stanja kože, ali glavna informacija je zapravo ta da vam se od ovoga koža ne isušuje, barem ne dodatno.

 

 

 
Proizvod sadrži 200 mililitara i cena mu je oko 450 dinara.
Po mom mišljenju izuzetno pristupačan za kvalitet koji pruža, kao i još neke stvari od Evelina.
 
Ne mogu ga pohvaliti da se ističe organskim sertifikatima, prirodnim sastojcima i tome slično, ali pošto su rezultati jako dobri, manje me i zanima šta je sve unutra, iskreno.
I prva reakcija mi je bila upravo ta – “Šta god da je ovde, perfektno je!”.
 
 

Nakon probnog proizvoda odmah sam kupila još jedan, da se nađe.

 
Pohvalila bih i dizajn pakovanja koji je marketinški dobro osmišljen, da privuče kupca. A na njemu su i sve informacije, obećava glatku kožu odmah nakon prve upotrebe. U pitanju je kolekcija SPA! Professional.
 
O ulju za tuširanje koje koristim, i koje ima sličnu, ali definitivno ne i istu funkciju kao ovo, čitajte ovde. Losioni za tuširanje, barem Nivein, koji sam probala, nisu ostavili neki utisak na mene, osim na klizavu kadu nakon korišćenja. Teško se apliciraju i umasiravaju.
Preporučujete li vi neki drugi?
 

Ja ovaj preporučujem svima, posebno jutarnjim kupačima – u šta ja nikako ne spadam, koji nakon tuširanja žure u dnevne obaveze i nemaju vremena da se mackaju i sačekaju da se osuše. A takođe i svima koji žive brzo i ne stižu uvek da se detaljno neguju.


Kako vam se dopada ovaj tekst i da li ste probali proizvod, imate li još neku preporuku za Eveline proizvode ili proizvode slične ovom?

 

Pozdrav,

 
S.
 
Tags: No tags
0

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *