Eveline 8 u 1 proizvodi – Jesu li zaista to i kako ih ja koristim

Eveline 8 u 1 proizvodi već dugo su poznati na našem tržištu, a ubedljivo najpopularniji je tretman za nokte. Svi oni nose simpatičan naziv 8 u 1 i navodno svi popravljaju 8 znakova i stanja kože, noktiju…
A da li je baš tako?
 
Kampanja kao kampanja je slatka, pravi dobru reklamu, ali nije li malo nemoguće da baš svi utičau baš na 8 stvari? Naravno da nije.
Ali, da vidimo šta je to što mogu da učine.


Ne znam da li ste znali, ali Poljaci su inače poznati po dobroj kozmetici, a njihovi poznatiji brendovi dostupni kod nas su Eveline i Ziaja, a i više nego odlična Inglot šminka je takođe poljska.

Eveline 8 u 1 krema/maska za ruke i nokte

Nikad nisam mogla da razumem kako to krema neguje nokte, ali valjda ima neke veze. Jednostavno mi ne ide u glavu kako, kad ih namažeš i krema se relativno brzo skine, sklizne – ne verujem da je upiju, ona može da deluje na njih.

 

Na svu sreću imam izuzetno jake i čvrste nokte pa mi taj način nege nije neophodan, ali zato neću ni suditi o tome pomaže li im ili ne.

 

 

 

Najpre da vidimo kojih 8 problema bi ona trebalo da prevazilazi:


1.Jako suva koža
2.Bore
3.Crvenilo i iritacije
4.Dehidrirana koža
5.Diskoloracija
6.Ispucala koža
7.Gubitak čvrstine
8.Krti i lomljivi nokti


Uopšteno od svega ovoga ona nudi hidrataciju, zaštitu, umirenje iritacija i, da ne budem nepravedna, neka bude da možda i jača nokte. No, delovanje na “bore” i diskoloraciju nisam primetila, a za čvrstinu mogu da kažem da sam nakon jedne tube zaključila da bi se mogla poboljšati kroz mnogo duži period.

 Sadrži hijaluronsku kiselinu, 5% uree, D-pantenol, alantoin i vitamin E.


Nakon korišćenja koža je mekša, ali ne potpuno glatka, već i malo lepljiva jer se krema ne upija dmah. To sam joj najpre zamerila, ali onda sam se vratila na početak setivši se da je ipak krema i maska, pa je logično dati joj koji minut da krene da deluje.


U pakovanju ima dosta vazduha, koji konastantno izlazi zajedno sa kremom pa bude sva rupičasta.

 

Naziv SOS krema opravdavam, ali u smislu da trenutno i odmah omekša kožu i olakša funkcionisanje. Na duge staze pomaže samo ako se često nanosi, čega većina pokušava da se ratosilja.

 

Cena je oko 275 RSD za 75 ml i smatram da nije skupa i da nije loša, ali preporučujem da isprobate i bolje alternative, i od istog brenda.Eveline 8 u1 premaz za nokte

Ovde opet moram da napomenem činjenicu da imam baš jake i čvrste nokte, pa ne mogu najbolje da govorim o efektima proizvoda, ali tu su iskustva drugih koja su mahom pozitivna, mnogima je ovaj lak nezamenljiv u borbi sa slabim noktima.

 

 

U pitanju je intenzivni kondicioner za nokte, koji sadrži formulu aktivni jaki nokti (titanijum i dijamant), kompleks koji prodire u strukturu noktiju i efikasno regeneriše i rekonstruiše. Zateže, maksimalno jača i stimuliše rast noktiju. Poboljšava fleksibilnost čineći nokte otpornijim na mehaničke povrede, štiti ih od pucanja, lomljenja i cepanja, i pomaže da se  oštećenim i matiranim noktima vrate glatka površina i sjaj.
 
Od svega ovoga najviše stojim iza reči da sprečava lomljenje i pucanje jer sa tim nisam imala problema kada sam ga koristila, a najviše ga upotrebljavam za negu, odnosno kao podlogu za lak za nokte, i u tu svrhu je odličan. Znam mnoge kojima je posle gel noktiju, nadogradnji i sličnih štetnih tretmana bukvalno spasio nokte i potpuno ih oporavio.
Tako da ga svakako preporučujem.
 

 

Ne koristi se standardno, već kao pravi tretman ima i svoj način upotrebe.

 

Nanosi se po 1 sloj svaki dan. Nakon 4 dana se skidaju naneti slojevi i ponavlja ceo proces.
Upozorenje: Sadrži 2% formaldehida. Pre upotrebe zaštititi zanoktice maslinovim uljem ili kremom. Ovo treba imati na umu jer formaldehid nije naš prijatelj, ali u malim količinama nije opasan. Znam da je, recimo, najštetniji po frizere, koji ga udišu duži vremenski period, jer se nalazi u brojnim sredstvima za ispravljanje kose, odnosno stvara se njihovim zagrevanjem i isparavanjem.

 

Svetlo beličaste boje je i lepo izgleda na noktima, deluju negovano i lepše nego kada su potpuno čisti i nenamazani. Stvara bukvalno zaštitne slojeve, možete videti kako se na kraju jedne ture tretmana može skinuti i odlepljivanjem.

Njegova cena je oko 315 RSD,  a po efikasnosti zaista vredi mnogo više.


Eveline 8 u 1 balzam za usne

Još jedan odličan proizvod, takođe navodno deluje protiv 8 znakova na usnama, ali neću ih sve najbrajati jer znamo šta je najbitnije, da ih hidrira i zaštiti.

Sadrži serum koji revitalizuje i hrani osetljivu kožu usana, hidrira i štiti od gubitka vlage. Efikasno regeneriše čak i veoma suvu, iziritiranu i ispucalu kožu usana. Pruža zaštitu od sunca (SPF 15) i štetnih spoljašnjih faktora (hladnoće, vetra).

Sve to zaista radi, a u sebi ima ulja avokada i argana i ekstrakt vanile, ali prijatno miriše, ne jako već neutralno. Dopada mi se i to što ima zaštitni faktor, a ne ostavja usne muljavim i belim, kao većina takvih. Jako je mekan i daje lep sjaj.

lMeđutim, moja glavna zamerka ide pakovanju, koje baš i nije kvalitetno, a i preširoko je za sam stik i onda se lako lomi i ispada, tako da je šansa da vam propadne, nažalost, veća od one da preživi.
Nadam se da će proizvođač poraditi na ovom problemu jer sam sigurna da nisam jedina koja ga je uvidela.

Cena je oko 200 dinara.

Eveline 8 u 1 maska za lice

 

Ovo je jedna standardna i prilično ok maska za svakog, malo starijeg da kažem, rekla bih od 25 godina nadalje, jer je navodno za zrelu kožu. Meni prija, a ja imam 30 godina.

 Opisana je, dakle, kao maska za zrelu, suvu i osetljivu kožu. Maska+piling sa efektom hlađenja. Sitne piling čestice otklanjaju mrtve ćelije epiderma, čine kožu svežom dok jedinstvena formula sa rashlađujućim efektom okrepljuje kožu.


Bori se protiv sledećih zankova:


1.gubitak čvrstine i elastičnosti
2.Bore
3.Linije koje nastaju mimikom lica
4.Gubitak finog, ovalnog oblika lica
5.Umorna koža
6.Dehidrirana koža
7.Neujednačen ten
8.Fleke  
Moja koža nije suva, ali zimi se ipak malo osuši i ova maska mi je zaista prijala, a koristila sam je nekoliko puta i mislim da ću nastaviti, jer mi se čini da će mi pomoći da postignem ujednačen ten i umanjim sitne fleke. Na neke veće i jače mislim da neće potpuno delovati, ali mogla bi da pomogne.
Za bore i slične stvari znate i sami, potreban je mnogo duži period da bi se primetila razlika. Do sada nisam videla pomak.
 
Sama maska je bela i ima sitne piling čestice, prilično je gusta i kremasta. Tokom tretmana prija koži i vidno je osvežava, i pritom je ne zateže neprijatno, a nakon njega je zaista mekša i deluje vitalnije, oporavljeno. Dobar deo se i sam nekako upije, nestane, a ostatak ispere.
 
Cena je oko 100 dinara za 7 ml. Pakovanje je dovoljno za bar 2 korišćenja.
 
Kako vam se čine ovi proizvodi i jeste li probali neke? Preporučujete li nešto iz ove kolekcije i uopšte od Eveline kozmetike? Čime vi negujete pomenute delove?
 
Pozdrav,
S.

 

 

 

 

Tags: No tags
0

24 Responses

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *