Jesenji noviteti u Sephori – NEGA

Stigla nam je jesen, a jesenje kolekcije i noviteti u beauty svetu su već uveliko tu.Sephora je svoju kolekciju – brenda Sephora collection osvežila kako novim proizvodima, tako i starim, ali u novom izdanju, sa malim izmenama.

Tuširanje i nega tela

Kada je tuširanje u pitanju mogu reći da me retko šta obara s nogu, a ovde je sam dizajn pakovanja učinio svoje. Osim što mi se dopada kako proizvodi izgledaju, obradovao me je i način primene i praktičnost koju poseduju, upravo zbog svojih ambalaža.

Proizvodi ove kolekcije dolaze u pet različitih boja/mirisa. Ja predstavljam tri proizvoda i svaki je drugog mirisa:- gel za tuširanje,- piling za telo,- mleko za telo.Kolekcija sadrži i sprejeve za telo, balzame za kupanje i tečne sapune.

Piling za telo

Namenjen upravo završetku leta i početku jeseni, kako bi nas mirisom vratio na plažu, a kožu osvežio nakon iste.

Providno pakovanje koje dozvoljava da se vidi sama tekstura pilinga – meni izuzetno važno, jer ne volim one vodene i retke, pa mogu lako to da procenim. Ovaj je relativno sitan, ali i gust, što je dobra kombinacija.

Pakovanje sadrži  250 ml pilinga, a košta 1.350 dinara.

Gel za tuširanje

Ako bukvalno prevedemo naziv ovog proizvoda on je zapravo “želatin za kupanje koji se topi.” Stiže u pakovanju oblika velike pilule, koje osim što izgleda zanimljivo, ima i korisnu stranu.

Donji deo je čvrst i ravan tako da boca može da stoji, a gornji, providni deo u kome je sam gel, je gumen i mekan, pa se pritiskanjem njega proizvod istiskuje i dozira, a izlazi kroz otvor na donjem delu – samo odlepite zaštitnu nalepnicu i to je to.

Pakovanje sadrži 250 ml i košta 1.070 dinara.

Mleko za telo

Još jedna stvar u praktičnom pakovanju – sa pumpicom. Izgleda kao da unutra ima manje mleka, a zapravo ga se krije standardnih 200 ml.

Mleko koje služi za hidrataciju, ali i osveženje. Ovo na fotografiji je iz Pillow battle linije, miriše nežno i prijatno, spada u jedan od onih mirisa koji uvek možete odabrati za poklon jer su šanse da se nekome neće dopasti minimalne.

Cena je 1.070 dinara.

Maramice za piling lica sa mirisom ananasa

Već dobro poznate Sephorine maramice koje su sa jedne strane kao klasične vlažne maramice – nežne, a sa druge grube i hrapave, i kao takve služe za piling lica – ali sada sa ananasom.

Na drugim maramicama je naznačeno da se mogu koristiti i na očima – ovde to nije slučaj jer se radi o nešto jačim, ali možete probati klasičnom stranom ukoliko smatrate da vam oči nisu (pre)osetljive.Praktične su i za svakodnevnu upotrebu, ali za putovanja su odlične. Tada često ne stignemo da se “dubinski” negujemo i čistimo, pa je ovo neko ok brzinsko rešenje.

Pakovanje sadrži 25 komada, a cena je 790 dinara.

Mini maramice za čišćenje lica i očiju sa mirisom lubenice

Još jedno u nizu neodoljiv Sephora mini izdanja. Preslatko malo pakovanje koje staje gotovo svuda.

Ove maramice se koriste i za oči, blage su i nežne. Odlične kao prva pomoć, u neseseru, torbi, van kuće. Neobičnog si i nesvakidašnjeg mirisa – lubenice. Pakovanje sadrži 10 komada, a možete naći i veću verziju, ako vam se dopadnu.

Cena je 410 dinara.

Nalepnice protiv nepravilnosti na koži

Male slatke i šarene, jako sitne nalepnice različitih boja i printova, idealne i za tinejdžerske neželjene pojave na licu, jer ako već moraju da se vide, neka to bude kul.  A tu smo i mi koji ne spadamo u ovu kategoriju, ali nam se bubuljice povremeno jave.

Nalepnicu (“patch”) treba zalepiti na bubuljicu ili upaljeno mesto i ostaviti da deluje tokom noći.Sadrže salicilnu kiselinu koja je zadužena za borbu protiv nepravilnosti. Može se desiti da cela bubuljica nestane, a ako ne to, barem da se osuši i umiri upaljeno mesto.

Pakovanje sadrži 12 komada. Cena je 360 dinara.

Sephora piling za usne u stiku – kivi

Kada se pojavio ovakav proizvod u Sephora kolekciji odmah je kupio sve simpatije i nestao sa rafova. Ja sam ga jedva dočekala, jer mislim da je u ovakvoj formi piling za usne nešto veoma praktično i potrebno, a na našem tržištu gotovo da nema takvih.

Ova verzija je sa mirisom kivija, a nadam se da će piling biti gust celom dužinom stika, jer su se mnogi od nas žalili da njegov prethodnik (verzija sa medom) tu moć gubi trošenjem. Ali svakako je ostao kao jedna od omiljenih nega za suve usne, makar i samo kao balzam.

Cena: 690 dinara

Svi navedeni proizvodi postoje u različitim varijantama – bojama i mirisima.

Cellu cup

Mala moćna sprava, čašica protiv celulita, tako kažu. Deluje sasvim obično i čak neupotrebljivo. Međutim, ko je video i čuo za razne vrste “cupping” terapije možda joj se i ne čudi mnogo.

Radi se o alatki koja uz pomoć vakuma uništava celulit – pravilnim i redovnim korišćenjem i nikako ne na suvoj koži, već je obavezno koristiti sa nekim uljem, najbolje onim protiv celulita. Stisnete je rukom, približite koži i čašica je “uhvati” te tako nastane vakum i onda trljate, gore dole, a zapravo pomerate taj vakum. Napravljena je od silikona pa se prašina lako lepi za nju, ali se lako i pere, vodom.Praktična alatka čiji plus je i to da nema nekih dodatnih ulaganja jer faktički traje večno. *Tretiranje kože ovim nije baš potpuno bezbolno, ako se to pitate, ali nije ni strašno.

Cena: 2.500 dinara.

Šta vam se dopada od ovih proizvoda, koji vas najviše interesuje? Jeste li možda već nešto isprobali? Čekam vaša pitanja, ali i savete i preporuke!

Pozdrav,S.

Tags: No tags
2

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *